Uit de media van Delft op Zondag

Delft op Zondag is een gratis huis- aan huis krant met een hoge oplage van 83.500 exemplaren die ieder weekend wordt bezorgd in: Delft, Den Hoorn, Schipluiden, deel Rijswijk, ’t Haantje, Sion, Rijswijk Buiten, Ypenburg, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Op zondag 9 februari 2020 vindt Gluren bij de Buren, voor de eerste keer bij Lunchcafé Healthy & Happiness plaats.

DELFT – Juraini Ferary (26) doet dit jaar voor het eerst mee aan Gluren bij de Buren. Het bevindt zich aan de Brabantse Turfmarkt 61 in Delft. Op donderdag 6 februari 2020 heeft Juraini zijn Gluren bij de Buren in de krant bij Delft op Zondag laten zetten. Gluren bij de buren is een jaarlijks terugkerend huiskamerfestival, dat Lunchcafé Healthy & Happiness om getoverd wordt als decor van optreden van Raini. Op zondag 9 februari zal Raini allerlei vragen van het publiek beantwoorden in Lunchcafé ‘Healthy & Happiness.’

Geef een antwoord

Your email address will not be published.