Dit is ook gaaf: Juraini bouwt binnenkort een eigen discokamer op de Langeberg

Naast de manager van Juraini, genaamd; Jake Hampel met zijn shotjesbar in Delft, bouwt Juraini binnenkort een eigen discokamer in zijn slaapkamer op de Langeberg. Dit wilt Juraini doordeweeks op donderdag houden en het zal om 19.45 uur tot 21.00 uur gaan beginnen.

Club J, genaamd van de discotheek is een gratis interactief funfeest voor mensen met en zonder verstandelijk beperking en hun begeleiders. Hier is ook de mogelijkheid om samen wat te gaan drinken met veel muziek en fun!

Club J wordt zelf door Juraini Ferary georganiseerd met een verstandelijk beperking en een vorm van autisme
Club J heeft als doel: nieuwe mensen ontmoeten, bijpraten met anderen en lekker dansen op jou muziek.

Het concept Club J is in 2020-2021 bedacht door Juraini Ferary en begeleider; Stefan Dekkers als bedenker.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.