Juraini gaat met veel plezier aan de slag bij John Medley Entertainment

Afgelopen jaar had Juraini Ferary (27) met een verstandelijk beperking contact gehad met John Medley (Zanger/Presentator). John Medley is niet alleen een zanger, maar ook een artiest van Juraini RadioFM en woonachtig in Delft. Vaak treed John Medley op als ADO Den Haag in de omgeving van Den Haag. Wij zouden gaan vloggen met elkaar in de regio van Delft of de omgeving van Den Haag, helaas gaat dit niet meer gebeuren. Wel gaat Juraini Ferary (27) met een verstandelijk beperking aan de slag bij John Medley Entertainment als een promotor, hij mag in de weekenden met John naar zijn optreden en als zijn eigen Bureau Communicatie foto’s maken. Je kunt John Medley dus ook een mailtje sturen naar: john.medley@juraini-ferary.nl, dan gaat deze mail automatisch naar John op: info@johnmedley.nl.