Beachclub Plein 15

Beachclub Plein 15

Beachclub Plein 15 is opgezet drie broederliefde met genaamd; Juraini Ferary (Directeur van Echte Vriendenbureau), Robbie Notenboom en Jeffrey Broos (Directeurs van de Beachclub Plein 15). Beachclub Plein 15 maakt een onderdeel van de Echte Vriendenbureau in heel Zuid-Holland. Echte Vriendenbureau zijn er voor elkaar. We zoeken altijd naar een samenwerking en halen het beste voor iedereen. Wij zijn Echte Vrienden van Elkaar en geloven in Echte Vrienden. We mogen trots zijn op elkaar. We zijn een krachtige en professionele vriendenorganisatie, maar we zijn ook tikje brutaal. We zijn klaar voor de verdere toekomst.

Het was eigenlijk een idee van Juraini Ferary (Directeur van de Echte Vriendenbureau), want Robbie Notenboom (Directeur van de Beachclub Plein 15) heeft een jacuzzi in zijn achtertuin en daar wou Juraini geen genoeg meer van krijgen, dus besloot om samen met Robbie met Jeffrey Broos een beaclub op te zetten.

De drie broederliefde kennen elkaar van Ipse de Bruggen, een van de grootste zorgorganisatie in heel Zuid-Holland. Beide werken bij de afdeling Beweging Nootdorp

De opening van het Beachclub Plein 15, wordt op dit moment uitgesteld. Vanwege de maatregelen rondom het corona-virus en de verplichte sluiting van alle horeca zal iedereen nog even geduld moeten hebben, maar ook vanwege het zwangerschap verlof van Robbie’s vrouw.

Voor meer informatie, kunt u mailen naar: beachclub@juraini-ferary.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *