Juraini Radio

Juraini Radio is 24/7 jouw online internetradiostation voor Delft, Rijswijk, Haaglanden, Westland en Zoetermeer en is te ontvangen via internet. 24/7 overal online te beluisteren en zendt Juraini live uit vanuit zijn studiokamer als slaapkamer in Zoetermeer en is voor iedereen die horen wil!

Bij andere gehandicapten zorginstelling staan wij er ook voor andere mensen met een verstandelijk beperking, waar hun centraal staan.

Juraini Radio (24/7 te beluisteren) maakt radio voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Hier draait vooral Nederlandstalig, R&B en latin als non-stop muziek. En alles wat daar tussen zit.

Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer en interviewen gasten.

Voor wie?

De radioprogramma’s wordt door Juraini zelf gemaakt die dol is op muziek en het leuk vind om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren.

Begeleiding

Juraini maakt zelf de playlists, bedient de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Het gebouw en de omgeving

Vanuit zijn eigen slaapkamer zendt hij 24/7 per dag en 7 dagen per week uit. Het gebouw staat in de wijk Meerzicht in Zoetermeer. Juraini Radio is overal online voor iedereen te beluisteren.

Nieuwsarchief

Met deze website houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de Juraini Radio.

30.01.2020: Juraini Radio LIVE: interviewt Sandra Gijsbersen en Merel Bosman over Festival Unlimited (Festival voor mensen met een beperking en hun begeleider)

06.06.2020: Juraini Radio interviewt Edwin Rutten

07.06.2020: Juraini Radio interviewt Paula Majoor

23.08.2020: Juraini Radio LIVE bij de Bierfabriek Delft

03.09.2020: Juraini Radio opent een webshop

02.10.2020: Juraini Radio interviewt Pim Vosmaer

01.11.2020: Juraini Radio ontvangt Q-Music Merchandise

A Zeno Media Station

Wilt u GeWOON een mailcontact of wilt u geïnterviewd worden? Dat kan! Stuur een mail naar: radio@juraini-ferary.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.