Juraini Radio

Juraini Radio is 24/7 jouw online internetradiostation is de omroep voor Delft en Zoetermeer en is te ontvangen via internet. 24/7 overal online te beluisteren en zendt Juraini live uit vanuit zijn studiokamer als slaapkamer in Zoetermeer en is voor iedereen die horen wil!

Bij Ipse de Bruggen, Landpark Radio, Radio Gemiva en Prinsenstichting staan wij er ook voor mensen met een verstandelijk beperking, waar hun centraal staan.

Juraini Radio (24/7 te beluisteren) maakt radio voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Hier draait vooral Nederlandstalig, R&B en latin als non-stop muziek. En alles wat daar tussen zit.

Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer en interviewen gasten.

Voor wie?

De radioprogramma’s wordt door Juraini zelf gemaakt die dol is op muziek en het leuk vind om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren.

Begeleiding

Juraini maakt zelf de playlists, bedient de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Het gebouw en de omgeving

Vanuit zijn eigen slaapkamer zendt hij 24/7 per dag en 7 dagen per week uit. Het gebouw staat in de wijk Meerzicht in Zoetermeer. Juraini Radio is overal online voor iedereen te beluisteren.

Daarnaast is Juraini Radio ook elke maandag van 19.00 uur tot 22.00 uur te beluisteren op Landpark Radio. Waar de luisteraars centraal staat. Wij staan er voor mensen met een beperking of zonder beperking. Landpark Radio is een radiostation van Landpark Assisië van collega-zorginstelling; Stichting Prisma in Waalwijk.

A Zeno Media Station

Wilt u GeWOON een mailcontact of wilt u geïnterviewd worden? Dat kan! Stuur een mail naar: radio@juraini-ferary.nl of via: radio.gemiva-svg@juraini-ferary.nl