Connie van Seggelen nodig Juraini uit voor Recreatie op Swetterhage

In de Zwetpolder in Zoeterwoude-Dorp ligt woongebied Swetterhage. Op deze locatie van de collega-zorginstelling; Gemiva-SVG Groep wonen, werken en recreëren ruim 300 mensen met een verstandelijke beperking. Juraini slaat graag de handen ineen met Connie van Seggelen van de recreatie om naar de disco op elke maandag om ongeveer 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur op Swetterhage in Zoeterwoude te gaan. Ook de medebewoners van Juraini op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer in hier van harte welkom. Een superleuke samenwerken vanuit de Ferary Recreatie.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.