Juraini kan eindelijk in zijn Familienet

Familienet is hét leukste en makkelijkste communicatiemiddel in de zorg. Medewerkers delen berichten, foto’s en video’s via een veilige persoonlijke pagina. Er zijn inmiddels al 400 cliënten oftewel nu 5000 cliënten, binnen Ipse de Bruggen, aangesloten en werkzaam met Familienet. Sinds afgelopen 2018 en begin 2019 werkte Ipse de Bruggen al met de Familienet en heeft Daan, toenmalig begeleider van de dagbesteding Bisnis de Familienet pagina aangemaakt en dat Juraini per 16 december 2019 er nu pas op kan, want de zus van Juraini heeft de Familienet voor geproefd en ging het Familienet verder op naar Juraini.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *