Juraini slaat de handen ineen met Connie van Seggelen over het recreatie op Swetterhage in Zoeterwoude

Per eind december 2019, vóór de kerst, slaat Juraini en Connie samen de handen ineen over de recreatie van de collega-zorginstelling; Gemiva-SVG Groep op het zorgterrein; Swetterhage in Zoeterwoude, want wat Juraini geregeld heeft, is dat Juraini en de rest van zijn woonvoorziening aan de Langeberg in Zoetermeer deel maakt aan de disco, op elke maandagavond om 18.30 uur tot 20.00 uur op collega-zorginstelling Gemiva-SVG Groep op het zorgterrein Swetterhage in Zoeterwoude.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *