Juraini Radio staat op de Zoetermeers Dagblad

Op afgelopen zondag 29 december 2019 stond Juraini Radio op de webpagina van Zoetermeers Dagblad, dat Juraini van 26 jaar wel een matig verstandelijk beperking heeft, maar runt, vanaf zijn slaapkamer, ook zijn eigen internetradiostation. Elke werkdag van maandag tot donderdag om 19.00 uur tot 22.00 uur zendt hij uit.

Let op: elke maandag van 19.00 tot 22.00 uur is Juraini Radio ook te beluisteren op www.landparkradio.nl en op 107 FM – als onderdeel van Stichting Prisma in Biezenmortel.

Studio WhatsApp: 06-81 25 47 05.

Lees meer op: https://zoetermeersdagblad.nl/Algemeen/zoetermeerder-met-beperking-runt-radiostation

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *