0

Ipse de Bruggen heeft na zeven jaar weer een minisupermarkt

ZWAMMERDAM – Bijna zeven jaar konden inwoners van Zwammerdam geen dagelijkse boodschappen doen in hun eigen dorp. ‘Supermarkt Zwammerdam’ is te danken aan een samenwerking tussen gehandicapten zorginstelling Ipse de Bruggen en Rob Rehorst, een ondernemer die onder meer een Coop-supermarkt in het dorp Nieuwveen heeft. Cliënten en begeleiders van Ipse de Bruggen ‘runnen’ de winkel in Zwammerdam.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *