0

DJ-Raini zorgt ook voor Hip Hop op de disco voor mensen met een beperking

Per 13 januari 2020 heeft Juraini als DJ-Raini zich aangemeld als DJ te worden bij disco’s voor mensen met een verstandelijk beperking, zo is Juraini dus ook uitgenodigd om bij de Stichting Aktiviteiten voor verstandelijk beperking, genaamd; STAK aan de Kerkenbos 28 in Zoetermeer zijn DJ talent te laten zien, maar ook bij Danceclub The Hit, dit is ook een discoavond voor mensen met een beperking in Barendrecht.. Hierbij zorgt DJ-Raini (Juraini) ook voor Hip Hop muziek, ”Mensen met een verstandelijk beperking moet ook kunnen los gaan, aldus; DJ-Raini (Juraini) zelf”.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *