Als het aan Juraini ligt, gaat Facebook ermee stoppen

Als het aan Juraini ligt, gaat Facebook ermee stoppen, maar we gaan nog wel berichten met elkaar delen en chatten. Dit wordt Hyvebook, naast de sociaalnetwerksite, die op 22 september 2004 begon, is Hyvebook allernieuwste en leukste social media platform van Nederlandse bodem. Omdat we nog maar net zijn begonnen kan het voorkomen dat er nog niemand zijn profiel heeft aangemaakt. Op: www.hyvebook.com kunnen jullie, net als de toenmalige Facebook gemakkelijk een eigen profiel aanmaken.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.