0

Juraini en Bas Vollebregt maken samen kennis met elkaar, maar gaat binnenkort weer verder

Afgelopen weekend was Juraini wezen proefdraaien bij Eazie (Mini wokrestaurant). K werkte daar als afwashulp, mocht Juraini dus meewerken aan de afwas. Niemand minder dan Bas Vollebregt kwam in deze wokrestaurant binnen. Bas Vollebregt is wethouder van Economie, Cultuur, Grondzaken binnen Gemeente Delft. Hij werd meer bekend bij Delft on the Move, een nieuw stichting die als doel multimediaplatform biedt aan Delft en omstreken. Later wordt Juraini en Bas meer bevriend met elkaar, op dit moment heeft Juraini een drukke agenda met Gluren bij de Buren die als Gluren bij Juraini er aankomt op zondag 9 februari 2020 vanaf 12.00 uur bij Lunchcafé Healthy & Happiness aan de Brabantse Turfmarkt 61 in Delft, ook met zijn eigen internetradio is hij druk mee bezig, interviews afnemen enzovoort.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *