0

Juraini maakt op zondag 26 januari 2020 zijn eerste entree op de Chinees Nieuwjaar bij OPEN Delft

Op de bijzondere zondag van 26 januari 2020 van 13.00 tot 18.00 uur viert Chinees Nieuwjaar met een uitgebreid programma. Wethouder Vollebregt en de ambassadeur van de Chinese ambasade, de heer Yuan, zullen deze bijzondere dag openen bij OPEN Delft aan de Vesteplein 100 in Delft. Om 14.50 uur start de chinese drankendans en met muziek vanaf 15.00 uur. Ook zijn er Chinese hapjes.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *