Zet het alvast in je agenda! De open dag van Ipse de Bruggen op 21 maart 2020

Het lijkt nog zo ver weg… maar voor je het weer is het weer zo ver. De open dag van Ipse de Bruggen komt er weer aan. Ipse de Bruggen op het zorgterrein Craeyenburch aan de Brasserskade 4 in Nootdorp opent op zaterdag 21 maart 2020 tussen 11.00 tot 15.00 uur de deuren voor publiek. Hierbij doet Juraini, voor de eerste keer mee. Wat hij precies op de open dag gaat doen is nog onduidelijk. Aan de zorgmanager heeft Juraini laten weten dat hij kopje koffie wil schenken met zijn Koffiebar R@ini, want Koffiebar R@ini is een speciale netwerkbar voor belangrijke mensen en is ook voor andere begeleiders van de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer. Hier is mogelijkheid voor Juraini om samen met andere wat te gaan drinnken. Later heeft Juraini aan zijn persoonlijk begeleider laten weten dat Juraini ook, op locatie, met zijn internetradio, bezoekers kunnen interviewen. Wij vragen u dus om alles van Juraini in de gaten te houden.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.