Kom allen Gluren bij Juraini

      Geen reacties op Kom allen Gluren bij Juraini

Aangezien dat wij van Lunchcafé Healthy & Happiness aan de Brabantse Turfmarkt in opdracht van Echte Vriendenbureau is aangemeld. Gluren bij de Buren is hierbij een jaarlijks terugkerend cultureel evenement in Nederland dat de huiskamer van bewoners als decor gebruikt voor optredens en artiest, waarbij Juraini hier voor de eerste keer aan meedoet als een voorstelling van Raini geeft Antwoord. De speeltijden voor Juraini is 13.30/15.00/16.30, telkens setjes van 30 minuten. Dit evenement vindt plaats op aanstaande zondag van 9 februari 2020 en om 12.00 uur en om 13.30/15.00/16.30 geeft Raini Antwoord.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *