0

Juraini maakt zijn COMEBACK bij Dagbesteding De Ruimte in Delft

Rond ingang van februari 2020 of maart 2020, ligt er aan de wachtlijst, maakt Juraini zijn COMEBACK aan Dagbesteding De Ruimte in Delft. Ook terug bij zijn werkplek bij de Dienstverlening (Horeca). Dit betekend dat Juraini van elke maandag tot met vrijdag of alleen maandag, dinsdag en donderdag van Zoetermeer naar Delft heen en weer gaat. Al eerder in 2013-2014 ging Juraini bij Dagbesteding De Ruimte in Delft stagiaire lopen, maar door de horeca en veel mensen was hij afgeleid.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *