Kabbelgat Optocht Delft

Het lijkt nog zo ver weg en zo een week te gaan, maar… voor je het weet is het weer zaterdag 22 februari 2020 dat de jaarlijks terugkerend Carnaval weer voor de deur staat! Deze optocht zal beginnen om 13:00 uur en het thema is deze keer: Er was eens….

Route/Omloop
Curacaostraat (voor het terrein Van de Lee) – overstreken naar Insulindeweg
Bonairestraat – rechtsaf St. Maartenstraat – linksaf Oostsingel – rechtsaf Koepoortbrug links af oranje plantage op, rechtdoor zuiderstraat, rechtsaf Kruisstraat, rechtdoor Beestenmarkt, rechtdoor Burgwal, linksaf oude langedijk, rechtdoor en de markt op om de feesten.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *