0

Uit de media van Delft op Zondag

Delft op Zondag is een gratis huis- aan huis krant met een hoge oplage van 83.500 exemplaren die ieder weekend wordt bezorgd in: Delft, Den Hoorn, Schipluiden, deel Rijswijk, ’t Haantje, Sion, Rijswijk Buiten, Ypenburg, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Op zondag 9 februari 2020 vindt Gluren bij de Buren, voor de eerste keer bij Lunchcafé Healthy & Happiness plaats.

DELFT – Juraini Ferary (26) doet dit jaar voor het eerst mee aan Gluren bij de Buren. Het bevindt zich aan de Brabantse Turfmarkt 61 in Delft. Op donderdag 6 februari 2020 heeft Juraini zijn Gluren bij de Buren in de krant bij Delft op Zondag laten zetten. Gluren bij de buren is een jaarlijks terugkerend huiskamerfestival, dat Lunchcafé Healthy & Happiness om getoverd wordt als decor van optreden van Raini. Op zondag 9 februari zal Raini allerlei vragen van het publiek beantwoorden in Lunchcafé ‘Healthy & Happiness.’

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *