0

Juraini en Dylan Arentsen zijn beste maatjes van elkaar

Per ingang van februari 2020 heeft Juraini een maatje erbij, genaamd; Dylan. We kennen elkaar van Radio Gemiva – internetradiostation voor en door mensen met een verstandelijk beperking, want begin 2018 luisterde Juraini elke woensdagen naar Radio Gemiva en heeft Juraini ook een eigen internetradiostation. Dylan woont bij de collega-zorginstelling Gemiva-SVG Groep, waar Juraini ook ooit op de wachtlijst staat.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *