Zet het vast in de agenda! De verjaardag van Juraini op zaterdag 18 juli 2020

Noteer het vast in je agenda! Het lijkt nog zo ver weg, maar… voor je het weet is het weer zaterdag 18 juli 2020, want deze keer vieren we voor het eerst de vrienden verjaardag van Juraini bij Lunchcafé Healthy & Happiness aan de Brabantse Turfmarkt 61 in Delft. Het is dus wel te bedoeling dat iedereen, op die dag zelf, zijn eigen drankje betaal, anders is Juraini straks blut en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Bij deze nodigt Juraini ook Jasmin, Ketti, Sakis en Diana van GRK&ZO uit, misschien komt Wasili dus ook mee, omdat Juraini ook regelmatig contact maakt met Wasili.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *