Uit de media van Delft op Zondag

ZOETERMEER – Juraini Ferary is 26 jaar en heeft een verstandelijk beperking. Sinds kort heeft hij zijn eigen internetradio opgezet. Juraini Radio is jouw online internetradiostation van de Echte Vriendenbureau!

Juraini Radio is een online radiozender en voor iedereen te beluisteren. Elke maandag tot en met donderdag om 19.00 uur tot 23.00 uur (aangepast) kun je van de uitzendingen genieten!. Ga daarvoor naar: www.jurainiradio.jouwweb.nl en je kunt de uitzending live volgen.

Alles zelf

Vanuit zijn eigen slaapkamer zendt Juraini uit. Hij maakt zelf de playlists, bedient de muziek computer, presenteert de programma’s en interviewt gasten.

Verzoekjes

Je kunt ons ook een verzoekplaatje sturen op de WhatsApp nummer: 06-81 25 47 05 en met onze programma meepraten. En je kunt 06-16 87 49 36 inbellen in de radio uitzending met vragen. Per ingang van 3 februari 2020 is de mogelijkheid om tijdens de uitzending te chatten met Juraini. Op de website: www.jurainiradio.jouwweb.nl/chatbox vindt u een chatbox.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.