GTST legt de opnames voorlopig stil

Producent EndemolShine legt per vandaag de opnames van haar dagelijkse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden stil. Deze beslissing heeft de producent samen in overleg met RTL gemaakt. RTL4 blijft de serie wel uitzenden tot minimaal 8 mei.

De maatregelen die wij eerder uit voorzorg namen naar aanleiding van het Coronavirus – cancelen van de repetitiedagen op maandag en woensdag, geen intieme scènes en handen schudden – blijken inmiddels niet meer afdoende om de veiligheid en gezondheid van onze acteurs te waarborgen.

De kijker heeft hier vooralsnog geen last van gezien er tot en met vrijdag 8 mei voldoende afleveringen zijn om elke werkdag om 20.00 uur uit te zenden. Deze maatregel is in ieder geval van kracht tot 6 april. Welke gevolgen dit eventueel heeft voor het opnameschema na 6 april wordt op dit moment besproken.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *