Feestelijke lancering van Juraini Radio

Per ingang van 3 maart 2020 is de internetradiostation van Echte Vriendenbureau/Radio Gemiva in de lucht gegaan, verder met de naam ‘Juraini Radio’. Juraini Radio is 24/7 jouw online internetradio en is overal online en voor iedereen die luisteren wil! Vanuit Juraini zijn slaapkamer op de woonvoorziening in Zoetermeer runt hij zijn eigen 24/7 internetradio als non-stop muziek. Voor de feestelijke lancering van Juraini Radio volgen nog, misschien kan het een tijdje duren ivm de grote corona virus.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *