0

Slecht nieuws: Juraini draait zijn internetradio illegaal

Slecht nieuws voor alle luisteraars van Juraini Radio. Inmiddels weten jullie of nog niet dat Juraini sinds kort op 19 augustus 2019 zijn internetradio heeft opgezet. Zijn eigen internetradio met 24/7 non-stop muziek, we draaien echt alles. Later groeide en groeide, tot Juraini te horen kreeg dat hij illegaal draait of als piraat. Strengste verboden dus en er kunnen voor hem hele hoge boetes boven zijn hoofd hangen (Duizenden euro`s). Wie oh wie zal mijn hier gaan helpen om dit op te lossen? Het bedoeling is dat we wel doorgaan en NIET stoppen, want het groeit, net als de toenmalige Jostiband.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *