Clown Raini heeft ook een eigen website!

Zoals jullie al weten is Juraini een echter clown en hou erg veel van grapjes. Jullie er lang op moeten wachten, maar… Clown Raini heeft een eigen website! De site laat de bezoekers kennismaken met de wereld van Clown Raini. Op de website van Clown Raini kun je contact hebben met Clown Raini zelf, door een bericht achter te laten. Op je mobiel of tablet. Zo kun je ook de ClownsFM (JF Radio 079) beluisteren en binnenkort berichten sturen naar andere vrienden (wie hier aan mee wil doen). Nieuwsgierig naar de website? Kijk dan eens op: www.clownraini.jouwweb.nl.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *