0

Juraini presenteert het weerbericht van Hallo! Thuis

Hallo! Thuis is een nieuw videokanaal en platform van de collega-zorgorganisatie; Stichting Philadelphia Zorg, maar eigenlijk een beetje voor ons allemaal. Met dagelijkse live-uitzendingen, die op elk moment weer zijn terug te bekijken. Elke dag komen er nieuwe dingen bij. We hebben allemaal contact nodig, gezelligheid. Daarom lanceerden we Hallo! Thuis. Een platform en videokanaal waarop we cliënten willen informeren en vermaken. Aan Juraini werd er gevraagd om het weerbericht, vanuit Ipse de Bruggen in Zoetermeer te presenteren, waarop Juraini geen nee op kan zeggen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *