OPROEP: Doe de groeten

Veel mensen zitten op dit moment thuis of zijn ziek. Heb jij een boodschap voor je medecliënten, medebewoners, begeleiders, familieleden, kennissen en vrienden die ook alleen maar thuis zitten of wie dan ook?

Neem dan een videoboodschap op. Vertel in maximaal 15 seconden aan wie je de groetjes wil doen. Neem je filmpje horizontaal (liggend) op! Stuur je filmpje naar 06-81 25 47 05 en wie weet komt je boodschap in Juraini Enzo uitzending.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *