DJ-Dylan is benoemd tot Radio DJ bij Sterrenradio en Juraini als webmaster van Sterrenradio

Per januari 2020 heeft Juraini zijn beste vriend Dylan Arentsen leren kennen, eigenlijk al bij Radio Gemiva met DJ Eli en Juraini grote vriend Jaap. Het internetradiostation van de Gemiva-SVG Groep, overal online. Peter Luiken heeft DJ-Dylan ook benoemd bij zijn internetradio, namelijk; Sterrenradio. Eigenlijk kwam het idee door Juraini, want Juraini wou Radio DJ worden bij Sterrenradio, maar doordat het even niet gaat en dat Juraini webdesigner is, is Juraini nu ook nog de webmaster van Sterrenradio, dus Juraini zal de website van Sterrenradio gaan onderhouden.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *