0

Juraini wilt een samenwerking aangaan met Domino voor Elkaar

Per donderdag 16 april 2020 wilt Juraini een samenwerking aangaan met Domino voor Elkaar, een leuke actie van Domino Pizza. In deze bijzondere en moeilijke tijd moeten we er zeker voor elkaar zijn. Juraini wilt met Domino’s de mogelijkheid geven om elke dag iemand te verrassen met een gratis pizza. Ken jij iemand die dat verdient? Stuur Juraini dan een bericht met je postcode en wie weet verrassen wij jouw topper!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *