0

Juraini en Loomis voelt zich verliefd met elkaar: Wensen van elkaar

Juraini heeft vanavond eerst een gesprek gehad L. zijn 2de persoonlijk begeleider en daarna nog met zijn nieuwe liefde en wat afspraken opgeschreven. – Loomis wou een keer met Juraini afspreken, met familie uit eten en een romantisch diner bij GRK & ZO (Griek en Zo – Samenwerking van de Echte Vriendenbureau), maar pas als de corona voorbij is. Ze willen graag bij elkaar koffie/thee drinken op elkaars kamer (Loomis dus). – Ze willen samen op vakantie onder begeleiding, Juraini had Loomis laten weten dat zijn oom naar Curacao en mogen wij mee – Zijn vriendin wil dat Juraini weer gewoon gaat doen tegen haar persoonlijk begeleider – Hij vind verder zijn vriendin superleuk, lief, mooi en spontaan, maar let op: Ook zij kan net als Juraini heel hard lachen, als een luchtalarm van eerste van de maand. Juraini blijft binnen wordt op dit moment nog niet op Ipse de Bruggen TV gemaakt maar binnenkort wel. Met aflevering 6 en 7, met zijn verhaal over zijn nieuwe liefde.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *