OMG, Juraini en Loomis zijn toch een stelletje samen

Zoals jullie al nog niet weten waren Loomis en Nathan (beide cliënt van Ipse de Bruggen) eerst verloofd, maar tot die zomaar bruik samen, helaas geen succes meer. Loomis besloot toen opzoek te gaan naar een vriendje, op ABCDate (veilige contactbemiddelingsmethode voor mensen met een verstandelijke beperking). In de achtertuin van de Langeberg begon Loomis te zeggen tegen Juraini wat hij van haar vond. Lief, leuk mooi en geweldig dus! Gelijk een gesprek gestart met de beide begeleiders en die van Juraini zelf. 1 dag later zei Loomis nog tegen Juraini ”Zou je een relatie met me willen”, ja dus. Na het einde van de bingo hebben we veel gelachen en gedronken op de Langeberg en heeft Loomis laten weten dat zij eerder gevoelens (na breuk van Nathan) had voor Juraini, waar Juraini zelfs niet vanaf weet. Zelfs nu tegen de begeleider Anita heeft zij laten weten dat Loomis een stel is met Juraini, waar dat veel te snel ging, maar het maakt niet uit. Zelfs de medebewoonster; Daphne moest nog even een geheim houden.

Wat begeleider Anita gerapporteerd heeft:

Gisteravond was L. erg lacherig en aan het fluisteren naar Juraini. Toen we na de Bingo met een groepje bewoners zaten te kletsen, wilde ze wat vertellen. Ze vertelden dat ze verkering hadden. L. had na het gesprek toch steeds aan Juraini gevraagd wat hij van haar vond, of hij wat met haar zou willen en dat zij verliefd is al een tijdje op hem. Juraini heeft toen gezegd dat hij er dan ook helemaal voor zou gaan.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.