Juraini Radio in de radio-uitzending van Radio Gemiva over Juraini en Loomis als twee stelletje samen

Radio Gemiva is het radiostation van de collega-zorginstelling; Gemiva-SVG Groep en is overal online te beluisteren. Dit wordt dus gerund door mensen met een verstandelijk beperking vanuit Zoeterwoude, waar Juraini ook contacten hebt met Radio Gemiva. Iedere woensdag om 10.00 uur tot 15.00 uur is er een live uitzending.

Morgen, woensdag, gaat Juraini dus praten over zijn nieuwe liefde, genaamd; Loomis en hoe het eigenlijk ontstaan is. Daarna wordt het ook 24/7 als non-stop op Juraini Radio gezet.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *