Juraini Ferary heeft een Corona Quarantaine Contact met Ann Gerlag

Vorig maand of ergens in de andere weken van mei 2020 heeft Juraini zich aangemeld voor de Corona Quarantaine Contact bij de Nederlandse Omroep van KRO-NCRV. Het idee kwam van de Ministerie van de Gehandicaptenzaken. Juist nu vindt de Ministerie van de Gehandicaptenzaken samen met de omroep KRO-NRCV belangrijk mensen met elkaar in contact blijven houden. Het Corona Quarantaine Contact zorgt ervoor dat niemand zich eenzaam hoeft te voelen. Zo heeft KRO-NCRV van het Coronacontact Juraini gekoppeld aan Ann (55) en woonachtig in Zoetermeer (Palenstein). We zijn nu elkaar beter aan het leren kennen en liet Juraini aan Ann weten dat hij enorm verliefd is op Loomis (27), dat hij haar niet kwijt wilt. Ann gaf Juraini een advies om een terrasje met Loomis te pakken (zodra de corona erbij is), verder weet Ann nog niets van Ipse de Bruggen of de woonvoorziening Langeberg af. Ook gaf Juraini bij Ann aan dat Juraini een eigen internetradio heeft opgezet.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.