Juraini start per direct met de voorstelling Raini geeft Antwoord

Juraini Ferary (26) woont sinds 18 september 2018 met veel plezier op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer. Per juni 2020 zal hij per direct en wekelijks op donderdag allerlei vragen van zijn bewoners en begeleiders als publiek beantwoorden op zijn woonvoorziening. Om 19.00 uur start het optreden aan de woonvoorziening Langeberg en het duurt tot 21.00 uur.

De show wordt daarnaast geproduceerd door Juraini-Ferary Produkties uit Zoetermeer. Het programma wordt zelf opgenomen op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *