OP BEZOEK BIJ PIPPI LANGKOUS IN ZWEDEN: Goed om te weten

Weten jullie nog dat Juraini afgelopen 7 juni 2020 Paula Majoor (Stem van Pippi Langkous) heeft geïnterviewd? Wat jullie nog niet weten is als jullie met jullie kinderen naar Zweden gaan, willen jullie misschien vast ook op bezoek naar Pippi Langkous in Villa Kakelbont, wat ook geweldig is, is dat Villa Kakelbont ook in het echt in Zweden bestaat, maar dan is dit een themapark en het accommodation is best klein en je kan het vergelijken als een poppenhuis. Zo ontroerend ook.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.