Hier kun je het GTST-café BOKS bezoeken

De set van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ is normaal gesproken één van de best bewaarde geheimen in televisieland. Daar komt binnenkort verandering, want je kunt het café BOKS zelf bezoeken. Voor de Huishoudbeurs wordt de set nagebouwd door het ‘GTST’-team.


“Voor je het weet sta je letterlijk op de set bij de langstlopende soapserie van Nederland!”
Een primeur voor GTST-fans die een ticket voor de Huishoudbeurs hebben bemachtigd. Hier neem jij een kijkje in BOKS en waan je je, net als de inwoners van Meerdijk, even in het bekende café. Het belooft een unieke ervaring te worden waarbij de kans groot is dat je één van de acteurs tegen het lijf loopt. Onder andere Ferry Doedens, Caroline De Bruijn en Erik de Vogel zijn aanwezig voor een meet & greet. De stand van GTST is tijdens de Huishoudbeurs te bezoeken in Hal 1, stand 01.100.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.