Juraini en Laura gaan al over 1,5 trouwen

Het gaat nu al heel snel met ons, sorry daarvoor, maar we zijn beide hartstikke verliefd op elkaar en wij willen het beide samen verder. Zoals u hier kunt lezen gaan we al over 1,5 trouwen. Hoe wij het verder gaan organiseren is Dinand Bennink de getuigen van Laura en Robbie (Vriend van Juraini) geeft de ring. Verder zorg de moeder van Juraini voor antilliaanse hapjes en wordt Laura en Juraini opgehaald door een limousine of een trouwkoets. Nadere berichten volgen nog.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *