0

Loomis heeft nog gevoels voor Juraini

Bij deze moet k jullie wat vertellen. Dat Juraini nu verliefd is op Laura en volgend jaar met haar gaat trouwen, heeft Loomis en Juraini stiekem gevoelens voor elkaar, maar wat vindt Laura hiervan? Tsja. Verder heeft Juraini gelijk met zijn begeleider; Anita over gehad en gaat Juraini puur voor Laura en Laura ook voor Juraini, zo meldt Laura bij de begeleider van Juraini; Dianara.
De volgende tekst van Loomis:Ik heb onze relatie gemist.Ik wil je terug

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *