Gelukkig: Vanaf nu laat Loomis Juraini en Laura met rust

Niet te lang geleden heeft Loomis (27) heel kort een relatie gehad met Juraini. Na haar breuk van 6 jaar een relatie te hebben, werd het tijd aan een nieuw begin. Door het niet kiezen op wie zei verliefd op kan worden, werd de kans niet op Juraini gevallen en besloot niet meer op in te gaan. Gelukkig wilde Laura (33) een relatie met Juraini en Juraini ook met haar, omdat ze supermooi kan dansen en zingen. Begeleider van Juraini; Manon heeft hier met Loomis gepraat om stoppen met de volgende tekst te verspreiden:

  • Ik heb ons relatie gemist
  • Ik wil je terug

LET OP: WAT LOOMIS HEEFT VERTELD WAS EEN LEUGENS. DIT MEENT ZE NIET. VERDER MOET ZEI JURAINI EN LAURA ACCEPTEREN EN HUN BEIDE GUNNEN

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *