0

Verslaafd op jou: Juraini noemt zijn eigen vriendin Madelief

Oké, wij zijn geen André Hazes en Monique Westenberg, die André 26 jaar is en Monique 43, maar we de dansende banenen. Als Juraini steeds het kinderserie Madelief intro opzet op YouTube, dan denkt Juraini steeds; hij gaat zijn vriendin Laura ook Madelief noemen. In andere woorden zijn we erg gek op elkaar, Juraini is vooral 24Uur verliefd op Laura, haar mooie blauwe ogen, is een topper in dansen.

Juraini en zijn vriendin Laura

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *