Hoe gaaf is dat: Juraini en Laura gaan toch bij De Drie Morgen overnachten

Wat, te, fuck heb k weer gedaan. Het was weer een truc van mij geweest. Juraini Regelt Het wel! Nu kan Juraini en Laura MEEER gelukkig zijn van elkaar en met elkaar. OMG. Wat Juraini precies gedaan hebt is: Juraini heeft contact gehad met De Drie Morgen in Zoetermeer om met 2 personen in de trekkerstent te overnachten. He-le-maal leuk! Nou is het zo dat Juraini weer naar de Lidl moet en de trekkerstent kopen. De camping baas heeft laten weten dat er op dit moment plek vrij is. Wat maak Juraini allemaal allemaal weer MEE. Een ding is het wel: Laura is meer dan gelukkig met Juraini.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *