Hoe gaat het nu met: Pippi Langkous

Hoe gaat nu met Paula Majoor (78), die beter bekend is als de stem van Pippi Langkous, nou? Ze is op dit moment heel druk bezig met haar bibliotheek, leg ze aan Juraini uit. Ze probeert ook op De verjaardag van Juraini erbij te zijn, maar… Welke boek? Juraini denkt aan archieven boeken van Pippi Langkous. Juraini voelt zich thuis bij Paula Majoor als Pippi Langkous. Wij blijven altijd contact met elkaar opzoeken, Paula weet dus ook dat Juraini (27) een relatie heeft met Laura (33). Paula vindt het altijd heerlijk om te horen dat hun beide liefdes relatie hebben en dat wij over ongeveer 1,5 jaar gaan trouwen!!!

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *