Mijn Dossier JL Ferary

Gisteravond had Juraini op zijn woonvoorziening aan de Langeberg muziek gedraaid, met een nieuw activiteit, genaamd: Sterren Muziekcafé. Ex-vriendin was daar de hele tijd bij, lekker in beweging aan het dansen. Daarna wilde zij met hem praten en zijn ze buiten gaan zitten. Gesprek verliep goed volgens beiden en ze zaten al snel dicht bij elkaar. Toen begeleiding van beneden wegging bleven zij nog op de beneden groep praten. Toen ik met collega ging afsluiten, lagen zij op de bank in elkaars armen en werd er intiem gezoend.

Schrijver: Anita Jansen, mocht u nog vragen hebben over beide? Kunt u een mailtje sturen naar: anita.jansen@juraini-ferary.nl

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *