0

Binnenkort: Juraini treedt toe tot raadslid van Onafhankelijk Delft

Oké, laten we zo zeggen; Toen Juraini nog op de Nieuwe Plantage in Delft woonde, ging Juraini onregelmatig bijwonen van de raadlids van Stadhuis Delft. Juraini kan nog goed herinneren dat Juraini als publiek ging bijwonen en toen kwam een man naar Juraini toe, misschien die voor Stadhuis Delft. Hij vroeg aan Juraini, zou je mee willen praten, maar Juraini had geen nog geen stem om te praten. Op dit moment is Juraini nog aan het wachten voor het draaidag in Goede Tijden, Slechte Tijden, na het corona. Wat jullie dan kunnen verwachten treedt Juraini toe tot raadslid van Onafhankelijk Delft, met nu de fractievoorzitter; Jolanda Gaal, want Martin Stoeling heeft besloten om zijn Onafhankelijk Delft te verlaten.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *