Juraini had gelukkig toch mailcontact met Henriette Kuipers in de corona tijd

Het viel ECHT NIET mee in de corona tijd, als je het hoort, wordt je anders, wordt je boos en eenzaam. Gelukkig wordt nu alles ietsie beter en gaat Nederland weer open. Severinus is een zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong en oud met een verstandelijk beperking. In de corona tijd heeft Juraini malen keer contact gehad met Henriette Kuiper (Begeleider van Severinus), hoe het bij hun aan toe gaat, met de corona tijd. Eigenlijk hetzelfde als bij Ipse de Bruggen is het.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *