Mijn Dossier JL Ferary: Juraini heeft Loomis uit eten gevraagd

Gisteravond vertelde Juraini aan paar begeleiders van de woonvoorziening Langeberg, dat Juraini zijn ex-vriendin; Loomis uit eten hebt gevraagd. Loomis hield Juraini er ook aan. Op die dag zal Juraini een romantische avond maken met Loomis, zei; Juraini, omdat hij nog gevoelens hebt voor haar. Daarnaast durft Juraini NIET MEER tegen haar te zeggen dat hij nog gevoelens hebt voor haar, want Juraini en Laura zijn nu ook uit elkaar, want Laura had toch wel gevoelens voor zijn ex-vriend vóór Juraini en Juraini voor Loomis.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *