Mijn Dossier van JL Ferary: Juraini gaat met Dianara en medebewoner Laura uit eten

Ten eerste had Sakis van (Echte Vriendenbureau – horecagelegenheid van de Griek locatie Delft) Juraini beloofd om gratis met Laura uit eten te gaan voor Juraini zijn verjaardag (Juraini is een bekende oprichter/eigenaar van Echte Vriendenbureau), in verleden was Laura Juraini zijn geliefde, Juraini hield ook echt van haar. Ten tweede wilde Dianara als persoonlijk begeleider ook mee als gezellig mee uit eten. Ten derde wilde de hele groep ook MEE uit eten. Waarbij Juraini een snelle reactie terug had gehad met dat alleen Laura en Dianara uit eten mag. Meerdere groep kunnen hun nu niet accepteren vanwege COVID-19 regels. Tot slot heeft Juraini de griek ook weer GRATIS geregeld.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.