Echte Vriendenbureau slaan opnieuw de handen ineen met de Karaoke Taxi

Per 17 augustus 2020 slaan Echte Vriendenbureau opnieuw de handen ineen met de Karaoke Taxi en heeft Echte Vriendenbureau de taxi gelijk benoemd tot de Karaoke Taxicentrale. De Karaoke Taxicentrale is eigenlijk de leukste taxi in Den Haag en Omstreken. In de taxi bevindt een microfoon, waar je lekker kan zingen en uit je dak kan gaan. Ook kan je drankjes kopen, zoals bier en frisdrank.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

2 gedachten over “Echte Vriendenbureau slaan opnieuw de handen ineen met de Karaoke Taxi

  1. Pingback: Echte vriendenbureau slaat opnieuw handen ineen met de Karaoke Taxi!

Gesloten voor reacties.