0

Echte Karaokecafé

Op vrijdagavond en zaterdagavond staat zingen centraal. Echte Vriendenbureau en Karaoke Taxi van Den Haag sloegen opnieuw de handen ineen om samen rondje te rijden, na het reclame te maken voor de Karaoke Taxi. Tot nu rijd de Karaoke Taxi op vrijdagavond en zaterdagavond in Delft, Rijswijk, Haaglanden, Westland en Zoetermeer tot Echte Karaokecafé.

Wilt u een keer mee? Mail dan naar: karaoke.taxicentrale@juraini-ferary.nl.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *